Megújult Ügyfélszolgálati ügyintézés!

Regisztráció NÉLKÜL is elérhető internetes időpontfoglalás
idopont@ingatlanhitel.hu  

Ne várakozzon feleslegesen!  

Az Ön kényelme, a várakozási idő csökkentése érdekében már lehetősége van előzetes időpont foglalást követően ügyet intézni.


Idejével és erejével spóroljon velünk, illetve új szolgáltatásunkkal, melynek segítségével otthonról az interneten keresztül vagy telefonon könnyedén lefoglalhatja az Önnek megfelelő időpontot Teréz körúti ügyfélszolgálati irodánkban.

Teréz körúti székhelyünkön előzetesen lehet időpontot foglalni a banki ügyek intézésére, így biztosítjuk Önnek, hogy kérdéseire várakozás nélkül kaphasson választ.
Az ügyfélszolgálat forgalmának optimalizálásával az ügyintézés kényelmesebbé válik, a személyes pénzügyi tanácsadásra pedig nyugodtabb körülmények között kerülhet sor. Személyes ügyintézésének megkönnyítéséhez érkezésekor munkatársunk már előre tájékozódni tud az Ön ügyével kapcsolatban az egyes osztályokon, a kölcsönkérelmi dossziét elő tudja készíteni, ezzel is rövidítve a várakozást és gördülékennyé téve az ügyintézést.

Gyors és egyszerű eljárással időpontot kérhet személyes ügyfélszolgálatunkon elintézendő ügyében. A lefoglalt időpontban várakozás nélkül kerül sorra. Nem igényel regisztrációt! idopont@ingatlanhitel.hu

Időpontfoglalás Ügyfélszolgálati irodánkba  

Ön is szeretné megtervezni előre az idejét? Foglaljon időpontot előzetesen az UCB ügyfélszolgálati irodájába. Ha Ön előre egyezteti az időpontot az ügyfélszolgálati irodánkba, akkor időt és fáradtságot spórol meg. Mindig a következő naptól kezdődően és 3 hétre előre van lehetősége erre.

Amennyiben Ön szerződött ügyfelünk, az időpont egyeztetéshez elegendő a Kölcsönszerződésében található 8 jegyű Hitelazonosító megadása. Telefonszáma és e-mail címe megadásával kérhet időpontot az ügytípus megjelölésével.

Nem kell aggódnia, ha elfelejti milyen időpontra foglalt időpontot nálunk, hiszen e-mailben visszaigazoljuk a választott időpontot. Akár módosíthatja, vagy le is mondhatja a lefoglalt időpontot.

Internetes időpontfoglalás: idopont@ingatlanhitel.hu
Időpontfoglalásra lehetősége nyílik a normál tarifával hívható 06-1/238-98-00-ás telefonszámunkon is, melyen ügyintézőink készséggel állnak rendelkezésére.

Az e-mail szövegében kérjük, adja meg adatait:
Név:
Hitel azonosító:
(Kölcsönszerződésének első 8 számjegye)
E-mail cím:
Telefonszám:
Ügytípus: (Kérjük, röviden írja le, mivel kapcsolatban szeretné felkeresni ügyintézőnket, hogy munkatársunk előre fel tudjon készülni az esetlegesen szükséges dokumentumokkal, nyomtatványokkal)

Telefonon keresztüli megkeresés esetén azonnal rögzítjük a választott időpontot.
E-mailben történő foglalás esetén kollégánk munkanapokon a lenti nyitva tartási időben 1 órán belül visszahívja Önt az időpont egyeztetése céljából.
A nyitva tartási időn kívül is jelezheti szándékát e-mailben, a következő munkanapon munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Központi Telefonos Ügyfélszolgálat:
 
Tel:
 +36 1 238 98 00  
Időpont egyeztetés: 

Hétfő - Péntek: 8:00-16:00
E-mail cím: idopont@ingatlanhitel.hu